ONLINE REG

Online regisztráció és tagságkötés

Hogyan válj online a tagunkká?

Első lépésben a www.muisz.hu oldalunkon a Regisztráció gombra kattintva a jobb felső sarokban kitöltöd az alap adataidat, itt fontos, hogy olyan email címet adj meg, amit rendszeresen használsz, mert ide küldjük ki a regisztrációs emailt és ezen keresztül tartjuk veled a kapcsolatot.

  1. Oldal regisztráció

Ezután kapsz egy emailt, amiben az Aktivációs link-re kattintva bedob a profilodhoz, ahol folytatnod kell a kitöltést a legfontosabb adataiddal.

2. A Profil fül alatt találod a kitöltendő adatokat és feltöltendő dokumentációkat. Fontos, hogy tölts fel önéletrajzot, amit ha jelentkezel munkára továbbítunk a céghez.

3. Tovább görgetve az Online tagságkötés résznél a Tagságkötésre kattintva kell megadnod a tagságkötéshez elengedhetetlen adatokat. (TAJ szám, Diákigazolványszám, Adóazonosítójel, Bankszámlaszám, stb.)

4. Ha kitöltötted az adataidat, akkor nyomj a küldés gombra és ezután már csak a visszajelzésünkre kell várnod email-ben, hogy elfogadjuk a jelentkezésed.

5. Ha ellenőriztük az adataidat, akkor küldünk egy email-t, amiben a Link-re kattintva a Dokumentumaim menüponthoz dob be, ahol el kell fogadnod a Belépési nyilatkozatot és a tagsági megállapodás-t.

6. Ha ezekkel meg vagy tagunkká váltál, de ha jelentkeztél munkára még van pár dolgod, hogy elfogadd a Munkaszerződésed, amit a Dokumentumaim menüpontban az Elfogadásra váró online szerződések alatt találsz meg.

Ha további kérésed van, keress minket:

  • Instagramon: @muisziskolaszovetkezet
  • Facebookon: MŰISZ Iskolaszövetkezet
  • Emailen: [email protected]

Addig is keresgélj a diákmunkáink között: https://www.muisz.hu

0

Írj hozzászólást

Az email címed nem lesz publikus.