NÉZD MEG VELÜNK, VAGY DUPLÁZZ!

Ezen a télen is megéri munkát vállalni nálunk, ugyanis minden diák között, aki a MUISZ.HU-n az ünnepi csengővel jelölt állások valamelyikére jelentkezik és ezek közül valamelyiken vállal munkát december 31-ig, 25 darab páros mozijegyet fogunk kisorsolni január 14-én, amit bármelyik Cinema City moziban beválthat! Ezen felül egy szerencsés nyertesnek megduplázzuk az akcióban (csengővel ellátott) résztvevő munkákon való ledolgozott óraszámait. 

Ezt az ikont keressétek: large_christmas-bell.png

karacsonyiterv1.png

A részletekért olvassátok el a játékszabályzatot:

JÁTÉKSZABÁLYZAT – NYEREMÉNYJÁTÉK  RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

A nyereményjátékban való részvétellel a résztvevő a jelen szabályzatot magára nézve kötelezőnek fogadja el. 

  1. / A nyereményjáték megnevezése, leírása

Megnevezése: Nézd meg velünk vagy duplázz! (továbbiakban: nyereményjáték).

Leírása: A nyereményjátékban a MŰISZ Iskolaszövetkezet már aktív és újonnan belépő tagjai vehetnek részt. Minden olyan diák aki a MŰISZ honlapján az alábbi ikonnal ellátott munkára jelentkezik és az adott munkán dolgozik részt vesz a nyereménysorsoláson: 

2./ A nyereményjáték szervezője

A nyereményjáték szervezője a MŰISZ Szolgáltató Iskolaszövetkezet (székhelye: 1137 Budapest, Szent István krt. 24. fszt. 16., Magyarország, cégjegyzékszám: 01-02-053680, adószám: 12142480-2-41)(továbbiakban: Szervező).

A nyereményjáték során a Szervező oldalán az informatikai hátteret a Rendszerinformatika Zrt. (székhely: 1134 Budapest, Váci út 19. Panoráma irodaház 4. emelet, cégjegyzékszám: 01-10-046912, adószám: HU23095942, nyújtja (továbbiakban: Megbízott).

3./ A nyereményjátékban részt venni jogosultak személyi köre, a részvétel feltételei, a nyereményjátékból kizártak személyi köre,

A nyereményjátékban 16-25 év közötti nappali tagozaton tanuló középiskolai, szakiskolai, gimnáziumi, egyetemi, főiskolai és egyéb iskolai képzésben diákok, hallgatók vehetnek részt.

A nyereményjátékban nem vehet részt a Szervező, a Megbízott vezető tisztségviselője, és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 8:1. § (1)) Nem vehetnek részt továbbá a nyereményjátékban az annak lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők és azok közeli hozzátartozói.

A nyereményjátékban az 5./ pont szerint, az annak során kizártak sem vehetnek részt.

4./ A nyereményjátékon való részvétel, a játék időtartama

A nyereményjátékon részt venni  a Szervező www.muisz.hu internetes oldalán az alábbi ikonnal megjelölt munkákra való jelentkezéssel, és ezeken a munkákon való ténylegesen ledolgozott munkaórával lehet:

large_christmas-bell.png

A nyereményjáték időtartama: 2017.12.01-12.31.

5./ A nyereményjátékból, az annak során történő kizárás

A Szervező fenntartja arra jogot, hogy a játékszabályzat megsértése esetén, az ezért felelős személyt kizárja a nyereményjátékból, és az esetleges felmerülő károkat érvényesítse vele szemben.

6./ Nyeremény

A játékban részt vevők között a szervező kisorsol 25 db páros mozijegyet, melyet a Corvin moziban tudnak a nyertesek tényleges jegyre váltani.

Ezen felül egy résztvevőt kisorsol, akinek a nyereményjáték ideje alatt a kampányban részt vevő munkákon való munkavégzés során leigazolt munkaórái megduplázásra kerülnek.

7./ A nyereményjáték sorsolása, nyeremény átvétele

A sorsolás időpontja 2018. január 14. 15.00 óra. A sorsolást élőben közvetítik Facebook-on.

A sorsolás menete: A regisztrálók neve, e-mail címe kinyomtatásra kerül papírcédulákra, amiket egy nagyobb kalapba helyeznek bele. A kalapból kisorsolásra kerül az a két személy, aki nyereményt átveheti.

8./ Felelősség kizárása

A Szervező nem vállal felelősséget olyan közvetlen és közvetett károkért, amelyek a nyereményjátékban való részvételből fakadnak, kivéve, ha a károk neki felróhatóak.

9./ További rendelkezések

  • A nyereményjátékban résztvevők adatait a Szervező az Adatkezelési szabályzata (muisz.hu alatt) alapján kezeli.
  • A nyeremény nem átruházható és más dologra nem váltható át.
  • A nyereménnyel kapcsolatos adófizetési kötelezettséget a Szervező teljesíti.
  • A nyeremény átvételével összefüggő költségek a részvevőt terhelik.
  • A Szervező saját maga szavatosságot, jótállást nem biztosít a nyereményre, annak szolgáltatója felel ezen jogok érvényesüléséért.
0

Írj hozzászólást

Az email címed nem lesz publikus.