Nemzeti Közszolgálati Egyetem Orczy Úti Kollégiuma

Mint a videóban is láthattad a kolesz hihetetlenül jól néz ki, ezen kívül a hozzá tartozó park is mesés.

Nem csak pihenésre alkalmas, meg csónakázásra, hanem komoly edző pályája is van. A park nyitva van napközben bárki számára, így ott nyugodtan tudsz futni, plusz egy szabad téri edzőpálya is található a parkban.

A hatalmas rétre nyugodtan kiülhettek akár az éjszaka kellős közepén is, a Campus park, ugyanis a campusé! Ez annyit jelent, hogy este 10 után már csak a kollégiumban lakók maradhatnak a parkban, így nem kell tartanod a „kellemetlen” betolakodóktól sem.

nke.jpg

Nem csak ezért irigylésre méltó ez a kolesz:

Viszonylag csendes helyen van, ám pikk-pakk a városban lehetsz a 3-as metróval, mely Újpest városközpont és Kőbánya-Kispest között közlekedik.

Vagy akár a 24-es villamossal is bezúzhatsz a Keleti Pályaudvarra és tiéd a város, vagy pont ellenkezőleg a városból kifelé is mehetsz vele, hogy elhagyd a valóságot a Budapest Parkban. A Közvágóhíd végállomásnál található, Budapest egyik legfelkapottabb szabadtéri buli helye. Tavasztól őszig koncertek tömkelege vár rád, hogy kiereszthesd a gőzt, mondjuk egy jól sikerült vizsga után…

park2.jpg

Apropó vizsgák! Szükséges a megfelelő erő hozzájuk, így hát ne feledkezz meg a kajáról. A videóban megismerkedhettél pár helyről, azonban az édes szájúaknak ajánlani tudom az aluljáróban működő kürtöskalácsost és a pékséget is. Mellettük pedig találtok gyros-ost és a Trio pizzériát is, ha gyorsan kell valami harapnivaló.

A videóban említett Campus Royal svédasztalos éttermet csak ajánlani tudom, elvitelre is lehet kérni bármit, mármint a választék közül persze. Az adagok nagyok és finomak és egyetemista barát árakkal dolgoznak, mint a képen is látszik.

campus.jpg

Mindenkinek jól esik kicsit kikapcsolni egy filmmel, amikor úgy érzi az agya már megtelt. A 3-as metróval két megállót kell menned és ott találod a Corvin mozit, természetesen diák kedvezményes jegyekkel.

corvin_mozi.jpg

És ha túl vagy a vizsgákon, akkor nincs más hátra, mint a sorstársakkal felszisszenteni egy sört a Campus Parkban!

 sooor.jpg

Remélem hasznosnak érezted tippjeinket!

0

Írj hozzászólást

Az email címed nem lesz publikus.