Mit vigyünk a gólyatáborba?

Nagyon tuti tippeket kaphattál a videóból, érdemes őket megfogadni.

Kiegészítésképpen mondanék még pár dolgot neked, hátha hasznosak lehetnek:

A fürdőcuccok mellé érdemes a törülközőt, na és persze a napszemüveget is eltenni. Ezeken kívül egy labda, vagy bármilyen játék mehet a táskába, így garantáltan nem fogtok unatkozni.

A müzli szelet nagyon ötletes, de ajánlom, hogy vigyél még emellett rágcsálni valót is, esténként jól jöhet még. Ha szeretsz kávézni, akkor ajánlom, hogy 3in1-t rakj be magadnak, annak csak meleg víz kell (tudom, hogy nem az igazi, de néha életmentő lehet).

Nem csak a strandra kell gondolni, mert lehet, hogy inkább erdős részen rendezik meg a gólyatáborotokat. Ebben az esetben a szúnyog és kullancs riasztódat feltétlenül pakold be, ha nem akarod, hogy a jövendő társaid mellett még a szúnyogok is szívják a véred.

szunyog.jpg

Ahogy a meteorológusok szokták mondani: helyenként esőzés várható. Előfordulhat, hogy pont „helyenként” vagy, erre az esetre ne hagyd otthon az esőkabátodat.

Saját tapasztalatból mondom, hogy lehetőleg mindenből tegyél el plusz cuccot, hidd el, áldani fogod az eget egy tiszta pólóért, vagy akármiért.

Multifunkcionális a papírzsebkendő: orrfújás, törlés, borogatás, szalvéta stb. Hozzátartozik a wcpapír is, néha jobb, ha van saját.

A sebtapaszt is emlegette a videó, ehhez hozzácsatolnám a Betadine-t, hogy tudd fertőtleníteni a sebet. A gyógyszeres pakkból ne felejtsd ki a fejfájás-csillapítót (nem részletezem miért).

advil.jpg

Alkoholt vinni nem ajánlatos, DE! Jobb ha van nálad egy dugóhúzó és egy sörnyitó, ők sosem hagynak cserben, és nem kell szerencsétlenkedni sem.

 duo_es_sor.jpg

Élménydús táborozást kívánunk!

0

Írj hozzászólást

Az email címed nem lesz publikus.