1 (002)

JOBVERSE – Több, mint állásbörze

Mit tud nyújtani napjaink munkaerőpiacán egy állásbörze a fiatal, pályakezdő, vagy pályája elején járó munkavállalóknak? Miben jobb a JOBVERSE más hasonló rendezvényeknél, és mi garantálja az esemény minőségét?

A Frissdiplomás Kft. szervezésében, a Profession főszponzori támogatásával megvalósuló JOBVERSE Állásbörze nem csupán a munkakeresőket és a cégeket köti össze egy helyen, egy időben – ennél jóval többet kínál mindenkinek, aki a BOK „A” rendezvénycsarnokba látogat szeptember 21-22-én.

 

Miért érdemes elmenni egy állásbörzére?

A karriertervezés és a munkakeresés az elmúlt évek dinamikusan változó munkaerőpiacán sem volt egyszerű feladat – különösen a pályakezdők számára –, napjaink kiszámíthatatlan gazdasági környezetében azonban még nehezebb dolga van annak, aki a hozzá leginkább passzoló állást keresi.

Az álláskeresés és az arra való felkészülés önmagában egy felettébb időigényes folyamat: ha valaki minden fontos információt és adatot össze szeretne szedni ahhoz, hogy végül jó döntést hozzon, gyakran hosszas kutatómunkára van szüksége.

Az állásbörzék többek között ezt a nehézséget küszöbölik ki a munkakeresők fáradtságos életéből: rengeteg fontos, az interneten gyakran fel sem lelhető információ birtokába lehet kerülni a különféle cégek, munkahelyek széles választékából – ráadásul mindezt egy-két nap alatt – egy helyen!

A JOBVERSE Állásbörzén nem csupán az egyes cégek és vállalatok kiválasztási folyamatait ismerheted meg, de az ingyenes előadások vagy díjmentes tanácsadások remek önismereti lehetőséget is nyújtanak.

Sőt: az is könnyen előfordulhat, hogy a vágyott munkahely vagy állás egy nyitott pozíció képében megtalálható az állásbörzén, és a rendezvényen akár rögtön be is léphetsz a kiválasztási folyamatba!

A fejlődés megannyi eszköze

A JOBVERSE-en számos olyan előadást hallgathatsz meg, melyek sokat segíthetnek Neked abban, hogy a jövőben tudatosabban és megfontoltabban tervezhesd karriered!

Ezenkívül azért is megéri részt venni egy ilyen állásbörzén, mert mind a kiállító cégek képviselőivel folytatott beszélgetések, mind az előadások és tanácsadások által olyan aspektusokra láthatsz rá, amelyet egy álláskereső vagy munkavállaló átlagos körülmények között csak hosszú évek tapasztalatai után ismer meg ilyen mélységben.

A BT Karrierszínpadon alapos bepillantást nyerhetsz a kiválasztási folyamat minden állomásába az önéletrajzírástól kezdve az állásinterjún keresztül a bértárgyalásig, illetve megtudhatod, hogyan vedd sikerrel a felmerülő akadályokat. Emellett számos önfejlesztéssel, mentális egészséggel és pszichológiával kapcsolatos előadás is vár.

A Codecool Tanácsadó Műhely ingyenes karriertanácsadásai során pedig személyre szabott, precíz tippeket hallhatsz állásinterjú, bértárgyalás, karriertervezés, munkahelyváltás, motiváció és önismeret témakörökben.

És hogy miben több a JOBVERSE, mint egy hagyományos állásbörze?

Nemcsak állást kereshetsz, de igazi élményeket is szerezhetsz. A kiállító cégek igyekeznek legérdekesebb élményelemeiket, játékaikat, szórakoztató eszközeiket kihozni standjaikhoz, hogy az állásbörze ne csupán karrier szempontból eredményes, de élvezetes is legyen a látogatók számára!

Ha fontos számodra a tudatos karriertervezés és az önfejlesztés, éppen álláskeresésben vagy, kapcsolatokat építenél, vagy csak egy jó élményre vágysz, érdemes eljönnöd a rendezvényre. Ide kattintva regisztrálhatsz a JOBVERSE Állásbörzére.

0

Írj hozzászólást

Az email címed nem lesz publikus.