Kép1

Indítsd be a karriered a JOBVERSE Állásbörze újdonságaival

Diák vagy pályakezdő vagy, aki készen áll beindítani a karrierjét? A február 28-29-én a BOK „A” rendezvénycsarnokban megrendezésre kerülő JOBVERSE Állásbörze páratlan lehetőségeket kínál álláskeresésed, karrierépítésed támogatására. Olvass tovább, mondjuk, hogyan!

Mit nyújt a JOBVERSE Állásbörze?

A JOBVERSE Állásbörze előnye, hogy egy helyen rendelkezésedre bocsájt mindent a hatékony álláskereséshez: építheted a kapcsolati hálód, szakmai előadásokon vehetsz részt, megismerhetsz különböző munkaköröket és vállalatokat, valamint ott helyben, személyesen felteheted kérdéseidet a munkáltatóknak.

Szerezz tapasztalatot első kézből!

Diákként vagy pályakezdőként az egyik legnagyobb kihívást az jelenti, hogy nem tudod, egy-egy pozíció mit is takar pontosan. Ezt hivatott kiküszöbölni az idén tavasszal debütáló élményterület, a PostionPark, ahol interaktív módon próbálhatsz ki bizonyos munkaköröket. Próbáld ki magad minél több szerepkörben, szerezz tapasztalatot első kézből, és ki tudja, talán felfedezed a hozzád legjobban illő állást is!

Első körös interjú akár már a helyszínen

Érdemes lesz felkészülten érkezni, februárban ugyanis további újdonsággal érkezik a rendezvény: bizonyos cégeknél már nem csak a jelentkezésed adhatod le, de lehetőséged lesz a helyszínen lebonyolítani az első körös interjút is kölcsönös szimpátia esetén! Csillogtasd meg készségeid és személyiséged ott helyben, ezzel növelve az esélyeid a többi pályázóval szemben!

Ingyenes karriertanácsadás

Karrierutad elején még sok kérdés fogalmazódhat meg benned. Például, hogy milyen fizetést kérj, vagy hogy pontosan mit is írj az önéletrajzodba. A rendezvény két napján többek között álláskeresés, állásinterjú, bérezés és önéletrajzírás témákban válaszolják meg kérdéseidet tapasztalt szakértők a Tanácsadó Műhelyben díjmentesen. A jelentkezés előzetes regisztrációhoz kötött.

Profi CV fotózás

Ha sikerült szuper tippeket bezsebelned az önéletrajzíráshoz a Tanácsadó Műhelyben, akkor már csak egy dolog hiányzik a bombabiztos CV-hez: egy profi CV fotó! Egy jó fénykép ugyanis rengeteget emelhet a CV-d színvonalán. Ha eddig még nem volt lehetőséged fotóshoz menni, vedd igénybe a profi CV fotózási szolgáltatást az állásbörzén, szintén díjmentesen! Jelentkezni előzetesen tudsz rá.

Készen is állsz, hogy az elsők között jelentkezz a kiszemelt cégek standjainál!
Neked is ott a helyed!

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget a fejlődésre, tanulásra és kapcsolatteremtésre! Regisztrálj a JOBVERSE Állásbörzére, és tedd meg az első lépést egy sikeres és teljes értékű karrier felé. Ott találkozunk!

0

Írj hozzászólást

Az email címed nem lesz publikus.