ELTE Kőrösi Csoma Sándor Kollégiuma

A videóban elhangzik, hogy a környéken nincsen túl sok minden szabadidő program szempontjából, azonban 1-2 tippet adnék neked.

Már csak azért sem vágyhatsz arra, hogy elhagyd a kolit, mert adott benne minden: büfé, kocsma stb. De hidd el, előbb vagy utóbb nagyon fogod unni az egész ott létet és csak arra fogsz vágyni, hogy kimenj onnan.

30 perc alatt

Közel van a kolihoz a 4-es metró, ami Kelenföld vasútállomás és a Keleti pályaudvar között közlekedik, ez azért szuper, mert összeköt téged Pest belvárosával.

De ne szaladjunk ennyire előre! Budán maradva az első fontos hely, ahová érdemes, sőt kötelező ellátogatnod, az nem más, mint a Gellért-hegy. Rengeteg helyre lepihenhetsz a haverokkal, a tetejéről nézni az éjszakai fényben fürdőző várost pedig egyenesen kihagyhatatlan.

Ha átérsz Pestre a Kálvin tér a következő fontos hely, ahol átszállhatsz az Újpest-Központ és Kőbánya-Kispest között közlekedő 3-as metróra, mely további lehetőségeket rejt magában.

És még mindig benne vagyunk a 30 percben bőven!

A 4-es metróról is átszállhatsz a 4-es és a 6-os villamosokra, azonban a Móricz Zsigmond körtérnél is felszállhatsz a 6-os villamosra, mely szintén közel van a kolihoz.

Újbuda-Központ is közel van hozzád, ahol az Allee bevásárló központban mindent találsz, mi szem-szájnak ingere, de a szemet sem felejthetjük ki, ugyanis találsz itt mozit is.

Ugyanarra található a Feneketlen-tó is, amiről a videóban is hallhattatok, és aminek persze van feneke is, igaz, hogy 4-5 méter mélyen, de van neki.

Mind a kettő villamos útvonala megmutatja Pest szívét neked, ami sose alszik. Egymást érik a jobbnál jobb kocsmák, kávézók, éttermek.

És ez is mind fél órán belül elérhető, tehát ha nem is közvetlenül a kolinál, de a közelben mindenképp találhatsz valami programot magadnak.

Dobd el az agyad!

Ha bulizni támad kedved, de nincs kedved Pestre átruccanni, ne aggódj, a közelben találsz jó helyeket.

Koncerteket és ingyenes bulikat is szoktak tartani az A38-as hajón, kedvedre válogathatsz és még csődbe se mész, ezen kívül nem mindenhol bulizhatsz a Dunán.

Leginkább a rock zenei stílust képviseli a Barba Negra Music Club, programjai közül télen-nyáron válogathatsz, ugyanis egész évben nyitva van.

narba_negra_3_jo.jpg

Remélem tudtunk segíteni tippjeinkkel!

0

Írj hozzászólást

Az email címed nem lesz publikus.