EGY KIS DOBOZ IS HATALMAS SEGÍTSÉG!

Idén a MŰISZ Iskolaszövetkezet is beszáll a cipősdobozos jótékonysági akcióba! Ha szeretnéd boldogabbá tenni egy rászoruló család karácsonyát, tölts meg egy cipősdobozt praktikus (tartós élelmiszer, tisztálkodási termékek) és örömteli (édesség, játék, könyv) dolgokkal, és hozd be ügyfélszolgálatunkra (Szent István krt. 24.) december 18-ig, mi pedig eljuttatjuk a dobozokat még az ünnepek előtt!

Az idei évben szeretnénk mi is hozzájárulni ahhoz, hogy azok is kaphassanak karácsonyi ajándékot, akik nehéz körülmények közt élnek. Ennek érdekében felkerestük a Baptista szeretetszolgálatot, akik vállalták, hogy segítenek nekünk eljuttatni a cipős dobozokat a rászoruló családoknak.

Hogy mi a teendőd? Máris mondjuk:

1. Keress egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt.

2. Döntsd el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánod az ajándékot!

3. A cipősdobozt töltsd meg ajándékokkal (játékok, írószerek, higiéniai eszközök, édesség, könyv, esetleg valami személyes ajándék, üzenet, ünnepi jókívánság, gondolat).

4. Az elkészült ajándékcsomagot csomagold be színes csomagolópapírral (lehet külön a tetejét és külön az alját) majd ragaszd le átlátszó ragasztószalaggal vagy kösd át zsineggel. A dobozra jól láthatóan írd fel, hogy milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánod az ajándékot. (Pl. „fiú 8” vagy „lány 9”) Erre a célra használhatsz etikett matricát is, vagy vastagon fogó filctollat.

5. Az elkészült ajándékcsomagot legkésőbb december 18-ig juttasd el nyitvatartási időben az ügyfélszolgálatunkra (1137 Budapest, Szent István körút 24. vagy 4027 Debrecen, Bem tér 30. és add át Budapesten Szekeres Regina, Debrecenben Kenéz Sándor kollégánknak. Az összegyűlt dobozokat december 19-én szállítjuk el a Baptista szeretetszolgálathoz. Az átadásról videót készítünk, melyet 22-én feltöltünk youtube csatornánkra.

Ha még több információt szeretnél kapni a kezdeményezésről, kattints ide! Bízunk benne, hogy sok doboz érkezik és sok gyereknek tudunk valóban „Boldog Ünnepet” szerezni. Ne feledjétek, kapni jó, de adni még nagyobb öröm! 🙂 Hozzátok a csomagokat december 18-ig!

ciposdoboz0000.gif
0

Írj hozzászólást

Az email címed nem lesz publikus.