Azt hiszed, a Te nyári munkád szívás? Akkor olvasd el ezeket a sztorikat!

A nyári munka nemcsak azért jó, mert pénzt kereshetsz vele, hanem mert csomó élménnyel is gazdagodsz közben. Persze az, hogy ezek az élmények pozitív vagy negatív töltetűek, már sokkal bonyolultabb kérdés. Jimmy Fallon, amerikai komikus és műsorvezető a rosszabb felét fogta meg a témának, és arra volt kíváncsi Twitteren a #MyWorstSummerJob hashatag alatt, hogy kinek mi volt a legrosszabb nyári munkatapasztalata. Íme a kedvenc válaszaink!


blogmunka.png

14 éves koromban 2 neveletlen gyerekre vigyáztam. A hatalmas apjuk arra jött haza, hogy kiabálok velük. Apuka: “Ne kiabálj velük, üsd őket!” És a kezembe nyomott egy nadrágszíjat.

 

Egy nő rám kiabált, amiért néztem őt úszás közben. Úszómester voltam.

Amikor a nagyanyám házában dolgoztam, mindig Donnak hívott, ami az első férje neve volt.

Amikor idegenvezető voltam a Niagara vízesésnél, a leggyakoribb kérdés az volt, mikor állítják le a vizet?

Takarító voltam egy hotelben, ahol azt mondták, ne cseréljünk ágyneműt, csak simítsuk ki őket a vendégek érkezése között.

Virágokat szállítottam, és szinte minden nap volt egy nő, aki elkezdett velem kiabálni a hűtlen férje és az ő “csokornyi hazugságai” miatt. 

Egyik nyáron keselyűket kellett lelőnöm paintball golyóval, hogy ne egyék meg a pláza tetejét.

Egyik nyáron fagyit árultam egy helyen, ahol nem volt csokifagyi, mert a tulajdonos szerint “senki nem szereti a csokit”.

Vásári büfékocsiban dolgoztam, ahol csak kolbászt árultunk. Azon a nyáron minden apuka hamburgert rendelt.

Macskamenhelyen kaptam nyári munkát. Gyorsan kiderült, hogy allergiás vagyok rájuk, így csak egy napot voltam ott, és a sürgősségin végeztem.

Egy szexuális egészséggel kapcsolatos jótékonysági szervezetnél dolgoztam, ahol egy hatalmas péniszt játszva azzal kellett meglepnem az embereket, hogy arany konfettit lőttem rájuk.

Forrás: Buzzfeed & SFGate.com

Nektek van hasonlóan vicces és egyben szörnyű sztoritok diákmunkával kapcsolatban?

0

Írj hozzászólást

Az email címed nem lesz publikus.